Un avion cu 116 oameni la bord, printre care şi un român, a dispărut de pe radare şi S-A PRĂBUŞIT. Toţi pasagerii au murit

Postat la 24 iulie 2014 81 afişări

Compania aeriană Air Algérie a anunţat că a pierdut contactul, joi, cu unul dintre avioanele sale, la 50 de minute după ce acesta a decolat din Ouagadougou, în Burkina Faso. Avionul avea la bord 110 pasageri şi şase membri ai echipajului, informează compania pe site-ul său de Internet. Aeronava s-ar fi prăbuşit, după ce a intrat în spaţiul aerian al Niamey, capitala Nigerului. Toate cele 116 persoane aflate la bord ar fi murit.

Un avion cu 116 oameni la bord, printre care şi un român, a dispărut de pe radare şi S-A PRĂBUŞIT. Toţi pasagerii au murit

 UPDATE 15:20  - Numeroşi francezi se află, cel mai probabil, la bordul avionului dispărut

Numeroşi cetăţeni francezi se află, cel mai probabil, la bordul avionului Air Algérie dispărut în spaţiul aerian din nordul Mali, a anunţat, joi, secretarul de stat francez din Ministerul Transporturilor, Frederic Cuvillier, relatează AFP.

"O celulă de criză" a fost formată de conducerea Aviaţiei civile franceze, pentru verificarea informaţiilor, a declarat el.

UPDATE 14:50 - Echipajul avionului este spaniol

Cei şase membri ai echipajului avionului Air Algeria dispărut joi între Ouagadougou şi Alger sunt spanioli, a anunţat, la Madrid, sindicatul piloţilor de linie Sepla.

Avionul de tip McDouglas MD83, la bordul căruia se aflau 110 pasageri, a decolat în cursul nopţii din capitala Burkina Faso şi nu a ajuns la destinaţie, în Alger, a confirmat compania spaniolă Swiftair, proprietara aeronavei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-avion-cu-116-oameni-la-bord-printre-care-si-un-roman-a-disparut-de-pe-radare-si-s-a-prabusit-toti-pasagerii-au-murit-12970263
12970263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.