Ultimul pariu al Carrefour: un magazin în centrul vechi

Autor: Cristina Roşca Postat la 10 decembrie 2013 90 afişări

Grupul francez Carrefour, prezent pe piaţa locală cu patru formate de magazine – hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate şi online – a ajuns la 56 de magazine de proximitate după ce a deschis două unităţi noi în Capitală.

Ultimul pariu al Carrefour: un magazin în centrul vechi

Grupul francez Carrefour, prezent pe piaţa locală cu patru formate de magazine – hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate şi online – a ajuns la 56 de magazine de proximitate după ce a deschis două unităţi noi în Capitală. Francezii au mers cu un magazin în centrul istoric al Capitalei – o zonă dominată de restaurante, cafenele şi baruri – şi în cartierul Colentina.

Magazinul Express Wine&Co de pe strada Franceză, nr. 54, ce măsoară 70 mp, este primul magazin deschis de o reţea de comerţ modern în centrul istoric, o zonă cu circa 200 de baruri, restaurante şi cafenele. Cel de-al doilea magazin este amplasat pe şoseaua Colentina, nr. 27 şi are 149 mp.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului, care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o reţea de magazine, să păstreze, să administreze şi să îşi dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România, spun reprezentanţii grupului francez. Carrefour a început să dezvolte sistemul de franciză în 2011, primul partener fiind reţeaua locală de magazine Angst. Ulterior, francezii s-au dezvoltat şi împreună cu alte magazine şi reţele locale.

În total Carrefour, care a terminat anul trecut cu afaceri de 5 mld. lei, operează în prezent în România 159 de magazine.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carrefour,
magazin,
centrul vechi
/actualitate/ultimul-pariu-al-carrefour-un-magazin-in-centrul-vechi-11753620
11753620
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.