Ultima oră! Accident teribil în România, în urmă cu puţin timp!

Postat la 29 iunie 2021 3523 afişări

Ultima oră! Accident teribil în România, în urmă cu puţin timp!

Grav accident pe A1 Sibiu – Deva, petrecut marţi dimineaţă, 29 iunie, în dreptul localităţii Şibot, din judeţul Hunedoara. Un ansamblu rutier încărcat cu băuturi s-a răsturnat la kilometrul 339 şi a luat foc. Iniţial, autotrenul a acroşat parapetul median şi apoi ca căzut într-o parte pe banda de urgenţă.

Cum în zonă a izbucnit un incendiu puternic, circulaţia a fost oprită pe sensul către Deva.

Nicio persoană nu a fost rănită

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite. Cu toate acestea, traficul rutier a fost oprit pe sensul către Deva pentru a permite stingerea incendiului.

În zona accidentului s-a format coloană de autovehicule de aproximativ doi kilometri. Şoferii au fost sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.