Ultima ocazie de vanzare a City Mall. Ce se va intampla cu centrul comercial daca nu va fi cumparat

Postat la 10 iunie 2011 17 afişări

Centrul comercial City Mall ramane fara cumparator si la a patra incercare de vanzare, lichidatorul intentionand sa organizeze o ultima licitatie la un pret mai mic cu 5-10%, iar daca nu va gasi cumparator nici de aceasta data, strategia de valorificare a mall-ului va fi modificata.

Pretul de pornire la urmatoarea licitatie va fi de 21-22 milioane de euro, fata de 33 milioane de euro la cat a fost scos la vanzare centrul comercial la prima licitatie.

"Nu s-a vandut nici de aceasta data. O sa mai facem o usoara scadere de pret de 5-10% si vom mai organiza o licitatie. Va fi ultima procedura, dupa care vom schimba strategia de valorificare a centrului comercial. Vom lua in calcul inclusiv pastrarea centrului comercial, avem multe proceduri la indemana in acest sens", a declarat agentiei MEDIAFAX Radu Lotrean, partener al Casei de Insolventa Transilvania, lichidatorul centrului comercial.

City Mall a fost scos la vanzare prima data la 31 martie, ulterior, din cauza ca niciun investitor nu a fost interesat sa cumpere centrul comercial, au mai fost organizate alte doua licitatii, astfel ca pretul a fost redus la 29,5 milioane de euro, respectiv 26,2 milioane de euro. La cea de-a patra incercare de vanzare a mall-ului pretul de pornire a fost stabilit la 23,58 milioane de euro, iar documentatia de inscriere la licitatie trebuie depusa pana pe 8 iunie.

Cititi mai mutle pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
City Mall,
centru comercial,
mall
/actualitate/ultima-ocazie-de-vanzare-a-city-mall-ce-se-va-intampla-cu-centrul-comercial-daca-nu-va-fi-cumparat-8330613
8330613
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.