ULTIMA LOVITURĂ a lui Obama! Anunţul făcut azi-noapte provoacă stupoare în lumea întreagă. „Nu este reacţia totală”

Postat la 30 decembrie 2016 174 afişări

ULTIMA LOVITURĂ a lui Obama! Anunţul făcut  azi-noapte provoacă stupoare în lumea întreagă. „Nu este reacţia totală”

Pe final de mandat, Administraţia Obama a anunţat joi-noapte o serie de măsuri fără precedent în relaţia cu Rusia. "Este vorba de acţiuni adoptate ca reacţie la acte ruse de hărţuire a diplomaţilor americani şi la alte activităţi ale ruşilor care sunt incompatibile cu practicile diplomatice", a declarat un oficial american, sub protecţia anonimatului, pentru agenţia Reuters. 

„Lucrurile dezvăluite puteau fi ordonate doar de la cel mai înalt nivel al Administraţiei de la Moscova", a declarat Barack Obama. "Aceste măsuri nu reprezintă reacţia totală faţă de activităţile agresive ale Rusiei", a avertizat el, citat de NBC. 

Află aici care este ULTIMA LOVITURĂ a lui Obama! Anunţul făcut azi-noapte provoacă stupoare în lumea întreagă. „Nu este reacţia totală”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
obama,
reactie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.