Cele mai bine plătite locuri de muncă din România. Unde trebuie să vă angajaţi pentru a câştiga peste 5000 de lei pe lună

Autor: Adelina Mihai Postat la 30 decembrie 2016 8825 afişări

La polul opus, în topul domeniilor în care angajaţii au cele mai mici salarii medii se află sectorul „hoteluri şi restaurante”, unde angajaţii câştigă, în medie, circa 1.200 de lei net pe lună. Salarii medii cuprinse între 1.300 şi 1.430 de lei net pe lună mai au angajaţii din industria textilă, prelucrarea lemnului, fabricarea mobilei şi industria alimentară, mai arată datele Statisticii.

La nivelul întregii economii, salariul mediu din primele 10 luni ale anului a fost de 2.052 de lei net pe lună, în creştere cu 13% faţă de perioada similară din 2015, arată datele Institutului Naţional de Statistică. 

Cele mai bine plătite locuri de muncă din România. Unde trebuie să vă angajaţi pentru a câştiga peste 5000 de lei pe lună

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
crestere,
salarii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.