Udrea, despre ”Gala Bute”: Acest dosar este legat de declaraţiile pe care le-am făcut vineri despre Coldea. Este o încercare de intimidare şi mă aştept la orice

Autor: Alexandra Vladescu, Alina Novaceanu Postat la 02 februarie 2015 28 afişări

Deputatul Elena Udrea a declarat, luni, că implicarea sa în dosarul ”Gala Bute” este legată de declaraţiile pe care le-a făcut la adresa directorului interimar al SRI, Florian Coldea, arătând că este o încercare de ”intimidare” şi de ”decredibilizare” a sa.

Declaraţiile Elenei Udrea:

  • Recunosc, sunt vinovată că am dorit ceea ce au dorit milioane de români în 2010, să-l vedem le Lucian Bute boxând în România.

  • Am dorit ca acest meci să se întâmple în ţara lui. Dacă este o vină că am vrut ca ministerul pe care l-am condus să-şi facă promovare cu cel mai mare campion pe care îl aveam la acea vreme, atunci mi-o asum. A fost o oportunitate pe care am găsit-o în interiorul Guvernului ca acest minister să folosească fonduri europene pentru a promova imaginea României şi pentru a da satisfacţie milioanelor de români.

  • MDRT nu a făcut decât un singur lucru: a cumpărat publicitate în cadrul galei.

  • Mi se pare evident în acest dosar (dosarul Gala Bute - n.r.) că apariţia lui este legată de declaraţiile pe care le-am făcut la adresa generalului Coldea. Nu se poate să faci percheziţii la patru ani şi ceva de la eveniment, ce mai poţi să găseşti după patru ani şi ceva? Consider că este o încercare de intimidare şi de decredibilizare a mea, într-un dosar de acum patru ani. Decredibilizarea mea se face prin îngroparea în acuzaţii, în cauze penale.

  • Nu am încredere aproape în nimeni în acest moment. Mă simt mai în siguranţă supravegheată de poliţie. Prefer să fiu supravegheată. Mă gândesc că dacă nu mă duc o dată la poliţie cineva mă caută.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lucian bute,
declaratii,
elena udrea
/actualitate/udrea-despre-gala-bute-acest-dosar-este-legat-de-declaratiile-pe-care-le-am-facut-vineri-despre-coldea-este-o-incercare-de-intimidare-si-ma-astept-la-orice-13799424
13799424
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.