Udrea: Coldea cere timp pentru a-şi rezolva problemele, eventual până mă "rezolvă" pe mine

Autor: Departamentul Politic Postat la 02 februarie 2015 1099 afişări

Deputatul Elena Udrea a scris duminică, pe Facebook, că directorul interimar al SRI, Florian Coldea "cere timp pentru a-şi putea rezolva problemele", eventual până o va "rezolva" şi pe ea.

"Coldea cere timp pentru a putea să-şi rezolve problemele interne apărute după dezvăluirile pe care le-am făcut. Practic, are nevoie de timp pentru a muşamaliza lucrurile. Eventual, până mă <<rezolvă>> pe mine", a scris Udrea..

Preşedintele Comisiei de control SRI Georgian Pop a declarat duminică, agenţiei MEDIAFAX, că audierea conducerii intrerimare a SRI va fi făcută de către comisie după finalizarea anchetei interne din cadrul Serviciului cu privire la acuzele aduse recent de Elena Udrea.

Pop a spus că, în cadrul discuţiei cu conducerea interimară a Serviciului desfăşurată sâmbătă, a luat act de faptul că Serviciul a început verificarea internă standard cu privire la acuzaţiile aduse de Elena Udrea şi a menţionat că acest tip de verificare durează de regulă câteva zile.

El a arătat că a stabilit împreună cu conducerea interimară ca, la audierea care trebuia să aibă loc în cadrul comisiei şi care a fost anunţată anterior, ordinea de zi să fie suplimentată cu încă un punct ,vizând verificarea internă standard al Serviciului în cazul Udrea.

Georgian Pop a arătat că trebuie aşteptate rezultatele verificării interne standard, întrucât dor acest rezultat constituie răspunsul instituţional şi oficial al SRI şi că, dacă ar face aceste audieri acum, comisia nu ar obţine decât răspunsul unui singur om.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UDREA,
COLDEA,
/actualitate/udrea-coldea-cere-timp-pentru-a-si-rezolva-problemele-eventual-pana-ma-rezolva-pe-mine-13798331
13798331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.