Mircea Geoană a lansat "România noastră" şi anunţă un nou Guvern, în locul "sultanatului politic al lui Victor Ponta"

Autor: Alina Novaceanu Postat la 01 februarie 2015 72 afişări

Senatorul Mircea Geoană a lansat duminică, la Romexpo, un nou proiect social-democrat intitulat "România noastră", susţinănd că această iniţiativă va schimba majoritatea în Parlament, iar în luna martie va fi instalat un nou Guvern.

Geoană a spus că propune noul proiect în locul "sultanatului politic al lui Victor Ponta".

Reuniunea a început la Romexpo, moderatorul fiind Radu Soviani ,care i-a anunţat pe cei care sunt iniţiatorii acestui proiect: parlamentarii Cătălin Croitoru, Florentin Gust, Petre Petrescu, Dumitru Chiriţă, Valer Marian, Oana Niculescu Mizil, Radu Popa, Dan Tătaru, dar şi primarul sectorului 5 Marian Vanghelie.

Geoană a spus că îi aşteaptă pe cei din PSD alături de el, condiţia fiind repectarea principiilor proiectului său.

El a mai spus că "România noastră" va fi la guvernare şi va obţine un scor "extraordinar de bun" la alegerile parlamentare.

"După o matură şi serioasă gândire am înţeles că, dacă vrem să dăm o şansă noii stângi, nu putem construi pe o temelie putredă. (...) Cum poate cineva să accepte ca principalul partid al stângii sa fie un partid complet nedemocratic?"", a spus Geoană.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GEOANĂ,
PROIECT,
/actualitate/mircea-geoana-a-lansat-romania-noastra-si-anunta-un-nou-guvern-in-locul-sultanatului-politic-al-lui-victor-ponta-13797489
13797489
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.