Twitter ar putea împrumuta mai multe sute de milioane de dolari, înainte de listarea la bursă

Postat la 23 septembrie 2013 37 afişări

Twitter negociază cu mai multe bănci un împrumut care ar putea ajunge la câteva sute de milioane de dolari, pentru a avea o flexibilitate mai ridicată înaintea listării la bursă, aşteptată pentru acest an.

Twitter ar putea împrumuta mai multe sute de milioane de dolari, înainte de listarea la bursă

 Detaliile împrumutului nu sunt încă finalizate, potrivit Financial Times.

Twitter ar urma astfel exemplul altor companii, precum Facebook şi Zynga, care au luat împrumuturi substanţiale înainte de listare pentru a profita de condiţiile favorabile, scrie publicaţia britanică.

Compania negociază cu mai multe bănci, inclusiv JPMorgan Chase şi Morgan Stanley, au declarat surse apropiate situaţiei.

Linia de finanţare ar putea depăşi 500 de milioane de dolari şi s-ar putea apropia de un miliard de dolari, a afirmat una dintre surse. O altă sursă a spus că nu a fost luată încă o decizie asupra sumei.

Reprezentanţi ai Twitter şi ai celor două bănci au refuzat să comenteze.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/twitter-ar-putea-imprumuta-mai-multe-sute-de-milioane-de-dolari-inainte-de-listarea-la-bursa-11378047
11378047
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.