Twitter a achizitionat luna aceasta doua companii

Postat la 26 aprilie 2010 11 afişări

Twitter, cea mai mare platforma de microblogging din lume a achizitionat saptamana trecuta o companie ce activeaza in domeniul comunicatiilor mobile, numita Cloudhopping. Aceasta este ce-a de-a doua achizitie de luna aceasta facuta de Twitter, care anterior a cumparat o companie specializata in mesajele mobile.

Vineri, Twitter a postat un mesaj pe blogul sau oficial ca a cumparat Cloudhopping, o companie care este specializata in truimiterea de mesaje de masa pentru a face reclama sau promotii la un anumit produs. In urma achizitiei , Twitter a internalizat infrastructura Cloudhopping. De asemenea, cei care au pus bazele Cloudhopping au devenit angajati ai platformei de microblogging. Lunar, la nivel global, se trimit aproximativ un miliard de tweet-uri prin SMS, potrivit unui post publicat pe blogul Twitter.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
achizitii,
companii,
Twitte
/actualitate/twitter-a-achizitionat-luna-aceasta-doua-companii-6064042
6064042
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.