Ţuţuianu, atac la Rovana Plumb: PSD Dâmboviţa a devenit afacere de familie. Cum ar veni, mamiţica îi construieşte lui Goe un viitor

Postat la 19 iunie 2019 115 afişări

Adrian Ţuţuianu, unul dintre cei excluşi anul trecut din PSD, acuză că PSD Dâmboviţa a devenit „o afacere de familie”, după alegerea fiului Rovanei Plumb în funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei: „Cum ar veni, mamiţica îi construieşte lui Goe un viitor”.

Ţuţuianu, atac la Rovana Plumb: PSD Dâmboviţa a devenit afacere de familie. Cum ar veni, mamiţica îi construieşte lui Goe un viitor

„Ce se întâmplă acum în PSD Dâmboviţa întrece orice scenariu pe care vreun duşman al partidului şi l-ar fi putut închipui/dori. Practic, Organizaţia a devenit o afacere de <famiglie>, în care puterea de decizie nu mai aparţine celor merituoşi, ci se păstrează în familie. Din mamă-n fiu: RovAna <Pauker> Plumb, preşedinte; Andrei <Goe> Plumb, desemnat aseară vicepreşedinte.

Cum ar veni, mamiţica îi construieşte lui Goe un viitor. Sunt surprins de lipsa cvasitotală de reacţie a organizaţiei. Nu-i mai căinez, însă, pe cei de acolo. După simulacrul de alegeri în 2 minute, fără vot secret, după dezastrul de la europarlamentare (cel mai prost rezultat din istorie), ei asta au înţeles: să gireze în continuare aceşti impostori la conducere, care nu au scrupule în a-şi atinge scopurile (afaceri personale şi atât)”, scrie Adrian Ţuţuianu pe Facebook.

Fiul Rovanei Plumb a fost ales vicepreşedinte al organizaţiei PSD Dâmboviţa, în locul Ofeliei Robescu. Aceasta a demisionat din funcţie în cadrul şedinţei de luni seara a Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa, organizaţie condusă de Rovana Plumb.

În cadrul şedinţei Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa au fost luate mai multe măsuri organizatorice, una dintre ele fiind completarea Biroului Politic Judeţean.

„În primul rând, s-a completat Biroul Politic Judeţean cu două locuri, ca vicepreşedinţi, în persoana domnului primar de la Braniştea, Ţachianu Marian, şi a domnului primar Buibăr Iulian, care este primarul de la Răscăieţi, Răscăieţi fiind prima localitate în topul câştigătorilor din judeţul Dâmboviţa ai PSD. De asemenea, a demisionat din Biroul Politic Judeţean Ofelia Robescu, ca vicepreşedinte, şi în locul doamnei Ofelia Robescu a fost ales domnul Andrei Plumb ca vicepreşedinte”, a anunţat Rovana Plumb la finalul şedinţei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
dambovita,
afaceri,
familie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.