Tudose, ironic la adresa lui Cîţu: „Eseele” băiatului de mingi antrenat de „briciul” austerităţii

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 28 mai 2021 107 afişări

Eurodeputatul PSD Mihai Tudose lansează o serie de ironii la adresa premierului, despre care spune că este „un băiatul de mingi, antrenat de austerităţii din 2010”: „Că doar Cîţ la Boc nu-şi scoate ochii”.

Tudose, ironic la adresa lui Cîţu: „Eseele” băiatului de mingi antrenat de „briciul” austerităţii

„<Eseele> băiatului de mingi... <Nu pot să stau să inventez lucruri> - şi-a justificat Cîţu refuzul de a discuta cu presa, la ieşirea din plenul Parlamentului. Fuga pe coridoare a şefului Guvernului trece de ridicol şi bate spre boli nervoase, mai ales prin jignirea grosolană a jurnaliştilor ce-şi făceau meseria: <Nu v-aţi civilizat în 30 de ani>. Aşa-i trebuie presei, dacă n-a citit la timp <eseele> lui Cîţu... <În orice ţară civilizată, declaraţii se dau într-un spaţiu normal>, s-a mai răstit Florinel. Oare băiatul de mingi al PNL-ului chiar crede că ţine de normalitate atitudinea lui de fotbalist bosumflat că e trimis în tribună?...”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

El îl critică pe Cîţu şi pentru declaţiile privind pandemia, care este „depăşită oarecum”.

„<Oarecum> înseamnă locul 25 din 27, în UE, la vaccinarea cu cel puţin o doză, cu aproape 10% sub locul imediat superior, al Croaţiei, care şi-a vaccinat peste 35% din populaţie cu minim o doză. <Oarecum> - aşa stăm şi cu invizibilul PNRR: <un program foarte bun>, laudă Cîţu nevăzutul plan, <pentru că are clar nişte ţinte anuale şi dacă nu le loveşti, nu iei banii>. Ca la păcănele, aşa vede premierul PNL redresarea şi rezilienţa!... Dar cu creşterea vârstei de pensionare, stoparea scutirilor fiscale pentru IT şi construcţii sau mărirea impozitelor pentru locuinţe - cu astea cum stăm, premier-care-nu-inventează-lucruri? Vom afla când vom fi puşi în faţa faptului împlinit şi PNRR va fi deja depus la Bruxelles, cu reformele asumate pe următorii cinci ani, pentru o ţară întreagă, fără minima ei informare despre ceea ce o aşteaptă. Asta-i partea dureroasă, aia care nu se regăseşte în <eseele> băiatului de mingi, antrenat de <briciul> austerităţii din 2010. Că doar Cîţ la Boc nu-şi scoate ochii”, încheie Tudose.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tudose,
cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.