Tudorel Toader, atacat de un important lider din PSD: "Este absolut scandalos”

Postat la 17 septembrie 2018 80 afişări

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, că îi cere ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să retragă de urgenţă proiectul de hotărâre privind suplimentarea cu 160 de posturi a schemei de personal a DNA.

Tudorel Toader, atacat de un important lider din PSD: "Este absolut scandalos”

„Este absolut neverosimil proiectul de hotărâre publicat pe site-ul Ministerului Justiţiei prin care se solicită suplimentarea schemei de personal a DNA cu 160 de posturi. Îi solicit d-lui ministru Tudorel Toader să retragă de urgenţă acest proiect de hotărâre pentru că este absolut scandalos în condiţiile în care DNA este lovită în ultimii doi ani de scandaluri absolut halucinante”, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

Potrivit acestuia, Toader ar trebui să aştepte instalarea noului procuror-şef DNA.

„Cred că domnul ministru Tudorel Toader ar trebui să aştepte momentul în care această instituţie va avea un coordonator. Noul şef al DNA cu siguranţă va face o evaluare vizavi de această instituţie şi trebuie aşteptată şi această evaluare şi numirea noului şef al instituţiei”, a adăugat Codrin Ştefănescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.