Tudor Chirilă: Avem salarii tăiate, nu mărite. Viorica Vasilica era ieri îngrijorată că a căzut Dow Jones-ul, asta în caz că ştie ce înseamnă. Am râs un pic. În schimb, avem o mare problemă: ”

Postat la 14 februarie 2018 545 afişări

Tudor Chirilă a comentat măsurile salariale adoptate de Guvern în ultima perioadă. Este total nemulţumit de guvernare şi de atacul împotriva şefei DNA.

Tudor Chirilă: Avem salarii tăiate, nu mărite. Viorica Vasilica era ieri îngrijorată că a căzut Dow Jones-ul, asta în caz că ştie ce înseamnă. Am râs un pic. În schimb, avem o mare problemă: ”

Artistul şi-a scris nemulţumirea pe Facebook: „Avem salarii tăiate, nu mărite. Modificările codului fiscal sunt imprevizibile, ilogice şi riscă să ne coste rău de tot în viitor. Ţara este într-o stagnare totală, fără speranţe de redresare. Sănătate, educaţie, infrastructură zero.

Programul de guvernare nu există. Viorica Vasilica era ieri îngrijorată că a căzut Dow Jones-ul, asta în caz că ştie ce înseamnă. Am râs un pic. În schimb, avem o mare problemă: cum s-o demitem cu orice preţ pe Kovesi, chiar dacă nu avem probe care s-o incrimineze. Unicul obiectiv al programului de guvernare este desfiinţarea DNA, prin reformarea lui totală aşa cum cere Şerban Nicolae, senator PSD cu comportament si limbaj de mahala.

Aruncăm nişte petarde, mai mixăm nişte înregistrări, ne tăvălim un pic pe jos pe la televiziuni şi încercăm să-i mai ducem pe oameni pe nişte piste false. În schimb, nu ne întoarcem în ţară când suntem audiaţi de DNA.

Dacă DNA ar fi funcţionat normal (adică să furăm şi noi fără frică) ne-am fi întors. Cred că niciodată România nu a fost atât de asaltată din interior cum este acum. Dacă un clan mafiot ajunge să pună în discuţie funcţionarea justiţiei de maniera în care se întâmplă zilele astea, e nasol.

În anii cincizeci comunismul a fost instaurat de puterea sovietică, prin agenţii lor trimişi în România. Cred că Stalin e foarte surprins pe unde e el acum să vadă că o ţară se poate distruge din interior, fără prea mare efort.

Probabil că următorul pas e să-i pună un kil de cocaină în maşină lui Koveşi. Poate, poate 🙂 Oricum Viorica Vasilica (ce ruşine ca o numire istorică pentru feminismul din România şi egalitatea de şanse să fie îngropată sub greutatea incompetenţei) s-a executat, dansează pe ritmuri îndrăgite, iar Tudorel e în stare să vină de unde răsare soarele ca să devină eroul naţional care va salva justiţia în România.

Ce se va întâmpla cu românii care nu văd lucrurile din perspectiva mafiei? Nimic bun. Pentru că nu se poate întâmpla nimic bun când nu mai ai ţară. Vor forţa demiterea lui Kovesi cu orice preţ. Sunt disperaţi. Probabil mai disperaţi ca noi. Pentru că aşa cum noi ne dorim o altă Românie şi ei vor să păstreze cu orice preţ România lor.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.