Tudor Caranfil: Sergiu Nicolaescu a fost un om frumos, care o să-mi lipsească

Postat la 03 ianuarie 2013 19 afişări

Criticul de film Tudor Caranfil a declarat pentru MEDIAFAX că Sergiu Nicolaescu a fost "un om frumos" care o să-i lipsească enorm, descriindu-l pe regizor drept un pionier şi un profesionist al cinematografiei.

"A fost un artist emblematic decenii de-a rândul, un profesionist al cinematografiei române, un dinamizator al vieţii cinematografice, un cavaler romantic cum l-am simţit cu toţii în «Orient Express»", a spus criticul de film, care a subliniat şi faptul că Sergiu Nicolaescu a uimit publicul cu experimentele sale, de la "Dacii" - un film de o mare amplitudine, la filmele sale de acţiune şi la comedii. "A fost un supravieţuitor îndârjit. Un personaj pe care l-am admirat", a adăugat criticul.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tudor caranfil,
sergiu nicolaescu,
deces,
reactii
/actualitate/tudor-caranfil-sergiu-nicolaescu-a-fost-un-om-frumos-care-o-sa-mi-lipseasca-10424738
10424738
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.