TRW Automotive Holdings deschide o fabrică de airbag-uri la Roman

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 20 ianuarie 2014 372 afişări

Compania americană TRW Automotive, prezentă pe piaţa din România în locaţii precum Timişoara sau Baia Mare va deschide fabrica de la Roman pentru a face faţă cererii în creştere de airbag-uri.

TRW Automotive Holdings deschide o fabrică de airbag-uri la Roman

Reprezentanţii companiei au declarat că se aşteaptă ca fabrica de la Roman să asigure suport pentru celelalte unităţi din Europa, anunţă www.autonews.com.

Prin deschiderea acestui nou centru de operare, TRW Automotive estimează că va crea 400 de noi locuri de muncă până la sfârşitul anului, urmând ca în următorii doi ani să mai angajeze încă 600 de persoane.

O altă companie americană, Lear Corp., deschide o fabrică de scaune la Iaşi în această lună Fabrica, care va genera în timp 1.500 de locuri de muncă, va fi a patra unitate din România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschidere,
fabrica,
baia mare,
americana,
piata,
crestere
/actualitate/trw-automotive-holdings-deschide-o-fabrica-de-airbag-uri-la-roman-11933123
11933123
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.