Trump revine asupra soluţiei la conflictul israelo-palestinian,evocând ideea unui singur stat

Postat la 27 septembrie 2018 77 afişări

Preşedintele SUA, Donald Trump, a revenit asupra ideii evocate miercuri, privind soluţia "celor două state" în conflictul israelo-palestinian, afirmând că el ar accepta şi un singur stat, dacă părţile sunt de acord.

Trump revine asupra soluţiei la conflictul israelo-palestinian,evocând ideea unui singur stat

Donald Trump a declarat miercuri, la întâlnirea cu premierul Israelului Benjamin Netanyahu, că este favorabil soluţiei celor două state, israelian şi palestinian, pentru încheierea conflictului. "Îmi place soluţia celor două state. Cred că aceasta funcţionează cel mai bine..., am acest sentiment", a declarat Donald Trump.

Ulterior, probabil pe fondul criticilor, Donald Trump pare să se fi răzgândit. "Dacă israelienii şi palestinienii vor un singur stat, din punctul meu de vedere este în regulă. Dacă vor două state, eu sunt de acord şi cu asta. Sunt fericit dacă ei sunt fericiţi. Eu sunt doar un intermediar. Vreau să văd dacă se poate ajunge la un acord astfel încât oamenii să nu mai fie ucişi", a spus Donald Trump, citat de Times of Israel şi Ynetnews.com.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
solutie,
conflict,
palestinian

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.