Trump, către Kim Jong-Un: Butonul nuclear de pe biroul meu este mult mai mare şi mult mai puternic

Postat la 03 ianuarie 2018 94 afişări

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a postat, miercuri, un mesaj pe Twitter, în care l-a avertizat pe Kim Jong-Un că butonul nuclear de pe biroul său este ”mult mai mare” şi ”mult mai puternic” decât cel al liderului de la Phenian, relatează The Hill.

Trump, către Kim Jong-Un: Butonul nuclear de pe biroul meu este mult mai mare şi mult mai puternic

”Liderul Coreei de Nord Kim Jong-un tocmai a declarat că butonul nuclear se află pe biroul său în orice moment. Să îl informeze cineva din cadrul regimului său sărăcit şi înfometat că am şi eu un buton nuclear, dar este mult mai mare şi mai puternic decât al lui, iar butonul meu funcţionează”, a scris preşedintele american pe Twitter.

Declaraţiile lui Trump vin la două zile după ce Kim Jong-un a avertizat că armele nucleare nord-coreene pot atinge întreg teritoriul SUA.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.