Trei persoane internate în Galaţi după depistarea bărbatului infectat cu coronavirus

Autor: Departamentul Corespondenti Postat la 08 martie 2020 268 afişări

Instituţia Prefectului judeţului Galaţi, acolo unde a fost depistat cel de-al 13-lea român infectat cu noul coronavirus, a anunţat că, duminică, erau internate trei persoane în legătură cu epidemia de COVID-19 şi alte 700 erau izolate la domiciliu.

Trei persoane internate în Galaţi după depistarea bărbatului infectat cu coronavirus

Prefectura Galaţi a anunţat că 700 de persoane sunt auto-izolate la domiciliu, patru se află în carantină şi trei sunt internate.

După obţinerea rezultatelor pentru pacientul din Galaţi, autorităţile au făcut apel către cei care au călătorit împreună cu bărbatul din Galaţi, diagnosticat cu noul COVID-19, atât în avionul care i-a adus din Italia pe Otopeni, cât şi în microbuzul luat din Gara de Nord, în 29 februarie, să se izoleze la domiciliu şi să anunţe DSP Galaţi.

Bărbatul de 72 de ani a aterizat pe Aeroportul Otopeni, venind din zona Lombardia, în data de 29 februarie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
galaţi,
covid 19,
coronavirus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.