Apelul autorităţilor: Cine a călătorit cu bolnavul din Galaţi, care are COVID-19,să se izoleze acasă

Autor: Departamentul Corespondenti Postat la 08 martie 2020 1017 afişări

Autorităţile fac apel către cei care au călătorit împreună cu bărbatul din Galaţi, diagnosticat cu noul COVID-19, atât în avionul care i-a adus din Italia pe Otopeni, cât şi în microbuzul luat din Gara de Nord, în 29 februarie, să se izoleze la domiciliu şi să anunţe DSP Galaţi.

Apelul autorităţilor: Cine a călătorit cu bolnavul din Galaţi, care are COVID-19,să se izoleze acasă

Autorităţile judeţene din Galaţi fac apel către cei care au călătorit cu avionul sau cu microbuzul împreună cub bărbatul de 72 de ani, confirmat cu infectare cu noul coronavirus (COVID-19), să se izoleze şi să anunţe DSP Galaţi.

Acesta a aterizat pe Aeroportul Otopeni, venind din zona Lombardia, în data de 29 februarie.

„Sunt rugate să se izoleze la domiciliu şi să contacteze în cel mai scurt timp autorităţile, la numărul 0744.630.508 (DSP Galaţi), persoanele care în data de 29 februarie au circulat spre Galaţi, folosind microbuzul, cu plecare din Bucureşti (Gara de Nord). Sunt vizate persoanele care au folosit cursa cu plecare de la ora 12.15, cu puncte de îmbarcare pe str. Baldovin Pârcălabul şi IDM Basarab. Microbuzul folosit este marca IVECO, de culoare albă, are numărul de înmatriculare B 83 ZAD, şi a circulat pe ruta Bucureşti – Urziceni – Buzău – Brăila – Galaţi Precizăm că această cursă a fost folosită de aproximativ 17 pasageri”, anunţă Prefectura Galaţi.

Un bărbat de 72 de ani, din Galaţi, care a venit din Lombardia, a fost confirmat, sâmbătă, cu noul coronavirus. Acesta este al 13-lea caz la nivel naţional.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
covid,
izolare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.