Trei bulgari, arestaţi după ce au clonat mai multe carduri bancare, în Bucureşti

Autor: Andrei Dumitrescu Postat la 25 mai 2015 64 afişări

Trei bulgari care au montat dispozitive de clonare a cardurilor bancare pe mai multe ATM-uri din Capitală au fost arestaţi preventiv, după ce au fost prinşi în flagrant de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, informează Poliţia Română.

"La data de 24 mai, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti (BCCO) şi procurorii DIICOT din Bucureşti, au depistat în flagrant delict, în Bucureşti, un trei bărbaţi, de 20, 28 şi 42 de ani, cetăţeni bulgari, în timpul săvârşirii unor infracţiuni informatice", a anunţat Poliţia Română.

Conform sursei citate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, bulgarii au montat dispozitivul de copiere al cardurilor pe un ATM situat pe Şoseaua Giurgiului, după care l-au instalat pe alte două bancomate din zona Unirii şi Nerva Traian.

În urma percheziţionării celor trei bulgari şi a maşinii pe care o foloseau, au fost găsite mai multe dispozitive de copire a datelor cardurilor bancare şi a codului PIN, instrumente folosite pentru montarea şi demontarea dispozitivelor de pe bancomat, un laptop, telefoane mobile, precum şi mai multe carduri.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ATM,
BULGARI,
CARDURI
/actualitate/trei-bulgari-arestati-dupa-ce-au-clonat-mai-multe-carduri-bancare-in-bucuresti-14330955
14330955
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.