Traian Basescu se duce in zonele inundate

Postat la 02 iulie 2010 7 afişări

Presedintele Traian Basescu este asteptat, vineri dupa-amiaza, in localitati afectate de inundatii din judetele Suceava si Botosani, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

Presedintele Basescu va merge, la ora 14.00, in localitatea Patrauti, din judetul Suceava, iar la ora 16.00 va ajunge in municipiul Dorohoi, din judetul Botosani, au precizat sursele citate.

Potrivit Prefecturii Suceava, inundatiile din aceasta saptamana au afectat 81 de localitati din judet, fiind evacuate 1.610 persoane, 63 de case fiind distruse, un numar de 4.949 de case fiind afectate atat de inundatii, cat si de alunecarile de teren, iar 602 case fiind izolate.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
inundatii,
Traian Basescu,
vizita
/actualitate/traian-basescu-se-duce-in-zonele-inundate-6479181
6479181
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.