Traian Băsescu: Iohannis vrea să-l desemneze pe Cioloş premier. Consultările sunt pentru imagine

Autor: Cătălina Mănoiu Postat la 07 noiembrie 2015 144 afişări

Traian Băsescu a declarat, vineri seară, că preşedintele Klaus Iohannis cunoaşte deja numele premierului pe care îl va desemna, acesta fiind Dacian Cioloş, afirmând că prin consultările prelungite preşedintele Iohannis sacrifică stabilitatea guvernamentală în favoarea unor beneficii de imagine.

"Uneori, un preşedinte poate lucra şi la imaginea lui. Dar, dacă pentru imagine sacrifici stabilitatea guvernamentală, cu siguranţă este un cost prea mare pentru ţară, mai ales când ştii numele premierului Cioloş pe care vrei să-l desemnezi", a comentat Traian Băsescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Fostul şef de stat a afirmat că "teatrul consultărilor prelungite" în vederea numirii unui noi premier sunt "o mizerie provincială, care nu se ridică la nivelul celui mai important om în stat".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/traian-basescu-iohannis-vrea-sa-l-desemneze-pe-ciolos-premier-consultarile-sunt-pentru-imagine-14877369
14877369
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.