Tragedie aviatică evitată: Trei avioane de pasageri, pe punctul de a se lovi deasupra aeroportului din Washington DC

Postat la 02 august 2012 3 afişări

Trei avioane de pasageri au fost pe punctul de a intra în coliziune deasupra aeroportului Ronald Reagan din Washington DC, din cauza unei erori a controlorilor de trafic aerian, anunţă Autoritatea americană a aviaţiei civile (FAA).

Potrivit informaţilor preliminare ale anchetei, două avioane care tocmai decolaseră au trecut la 150 de metri, respectiv la 180 de metri de un alt avion care se pregătea de aterizare. Conform Washington Post, cele trei avioane ale companiei US Airways aveau la bord în total 192 de persoane.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
accident,
washington dc,
pasageri
/actualitate/tragedie-aviatica-evitata-trei-avioane-de-pasageri-pe-punctul-de-a-se-lovi-deasupra-aeroportului-din-washington-dc-9916856
9916856
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.