Tragedia din Ucraina: Rebelii proruşi cer un ARMISTIŢIU în schimbul garantării securităţii la locul prăbuşirii avionului

Postat la 20 iulie 2014 30 afişări

Liderii separatişti din Doneţk sunt dispuşi să garanteze securitatea experţilor internaţionali la locul prăbuşirii avionului malaysian, în estul Ucrainei, dacă Administraţia de la Kiev va accepta un armistiţiu.

Tragedia din Ucraina: Rebelii proruşi cer un ARMISTIŢIU în schimbul garantării securităţii la locul prăbuşirii avionului

 "Noi garantăm securitatea experţilor internaţionali dacă Administraţia de la Kiev acceptă încetarea focului", a declarat Andrei Purghin, "vicepremierul" autoproclamatei "Republici populare Doneţk".

"Invităm Kievul să accepte imediat un astfel de acord, cel puţin pe durata anchetei la locul prăbuşirii avionului", a subliniat liderul separatist.

Statele Unite au exprimat preocupare, sâmbătă, în legătură cu lipsa de securitate la locul prăbuşirii avionului malaysian, în timp ce premierul Olandei, Mark Rutte, i-a cerut preşedintelui rus, Vladimir Putin, să asume "responsabilitatea pentru insurgenţii susţinuţi de Moscova".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tragedia-din-ucraina-rebelii-prorusi-cer-un-armistitiu-in-schimbul-garantarii-securitatii-la-locul-prabusirii-avionului-12944266
12944266
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.