TRAGEDIA DIN MUNTENEGRU: Cele două aeronave militare care urmează să aducă răniţii în ţară au plecat spre Podgoriţa

Postat la 25 iunie 2013 34 afişări

Cele două aeronave militare care urmează să aducă răniţii români în ţară au plecat spre Muntenegru, la ora transmiterii acestei ştiri, de la Baza 90 Otopeni.

TRAGEDIA DIN MUNTENEGRU: Cele două aeronave militare care urmează să aducă răniţii în ţară au plecat spre Podgoriţa

 La bordul acestora se află 11 medici şi 11 asistenţi SMURD şi cinci angajaţi ai MApN. Aceştia sunt coordonaţi de Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti şi purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Luni seară, la Baza 90 din Otopeni, au fost prezentate presei, de către ministrul Mircea Duşă, cele două avioane militare - Hercule şi Spartan - cu care vor fi transportate persoanele rănite în accidentul de duminică din Muntenegru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tragedia-din-muntenegru-cele-doua-aeronave-militare-care-urmeaza-sa-aduca-ranitii-in-tara-au-plecat-spre-podgorita-11017038
11017038
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.