Trafic dublu în Vama Albiţa: Cetăţenii moldoveni vin în România pentru sărbătorile pe rit vechi

Postat la 03 ianuarie 2013 22 afişări

Traficul rutier pe sensul de intrare în ţară în Vama Albiţa s-a dublat, în condiţiile în care în ultimele 12 ore peste 3.000 de persoane au intrat în ţară, fiind vorba despre cetăţeni moldoveni care vin în România pentru a petrece sărbătorile pe rit vechi sau se întorc la muncă în Uniunea Europeană.

Potrivit Serviciului Teritorial al Poliţiei de Fontieră Vaslui, în ultimele 12 ore au intrat în ţară din Republica Moldova peste 3.000 de persoane, faţă de o medie de 1.500, cât este într-o zi normală de lucru în Vama Albiţa.

Totodată, şi traficul rutier a crescut considerabil, astfel încât în prima jumătate a zilei de joi au intrat în România peste 1.100 de autovehicule, multe dintre ele autocare şi microbuze.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Trafic,
vama,
Albiţa
/actualitate/trafic-dublu-in-vama-albita-cetatenii-moldoveni-vin-in-romania-pentru-sarbatorile-pe-rit-vechi-10425292
10425292
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.