TP-Link şi ELKO au ajuns la un acord pentru distribuţie de echipamente dedicate IMM-urilor

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 05 aprilie 2017 48 afişări

TP-Link, furnizor global de echipamente de reţea pentru utilizatorii individuali şi mediul de afaceri, a semnat un acord de distribuţie cu ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuţia unei game largi de echipamente şi soluţii IT.

TP-Link şi ELKO au ajuns la un acord pentru distribuţie de echipamente dedicate IMM-urilor

În cadrul acestui parteneriat, care a intrat în vigoare de la 1 aprilie a.c., ELKO Romania va distribui produsele şi soluţiile TP-Link din gama business dedicată segmentului IMM.

Acordul va acoperi toate canalele de distribuţie – retail, companii şi ISP – şi vizează întregul portofoliu TP-Link pentru IMM-uri, inclusiv switch-uri, antene şi routere profesionale, soluţiile business Wi-Fi pentru interior Auranet şi soluţiile Pharos Wireless Broadband pentru exterior sau dispozitivele Access Point de interior şi exterior.

Filială a grupului ELKO, ELKO Romania este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de distribuţie IT&C la nivel local. Compania este specializată în distribuţia unei game largi de echipamente şi soluţii IT: soluţii mobile, componente, soluţii de infrastructură IT şi de stocare, soluţii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice.

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de produse şi accesorii de reţea. Conform companiei de analiză a pieţei IDC, TP-Link este liderul pieţei de echipamente WLAN şi CPE broadband, cu distribuţie în peste 120 de ţări şi sute de milioane de clienţi în întreaga lume.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.