TOPUL celor mai puternice judeţe din ţară. Adevărul despre România. Care sunt cel mai puternic şi cel mai slab judeţ

Autor: Dana Ciriperu Postat la 03 noiembrie 2016 15853 afişări

Se remarcă însă, comparativ cu anul 2008, o re­ducere a depen­denţei de Capi­tală, care mai asigură 37% din busines, faţă de  63% în urmă cu opt ani. 

„În general, se observă o tendinţă sănă­toasă de participare la creştere pe mai multe paliere: pe orizontala unor industrii-cheie, cum ar fi componentele auto, sau pe palierul de IMM-uri care activează în comerţ, precum şi cele care sunt prezente pe piaţa de servicii“, spune Codruţ Pascu, ma­naging partner al companiei de consultanţă în management strategic Roland Berger Strategy Consultants.

Totuşi, diferenţa între judeţe este extrem de puternică. 

 

Vedeţi AICI TOPUL celor mai puternice judeţe din ţară. Adevărul despre România. Care sunt cel mai puternic şi cel mai slab judeţ

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.