Topul celor mai profitabile companii de leasing financiar în 2018: UniCredit, BCR şi Impuls Leasing ocupă primele trei locuri

Postat la 19 iunie 2019 281 afişări

Divizia Băncii Transilvania, BNP Paribas şi Ţiriac Leasing vin puternic din spate, cu creşteri de două cifre ale câştigului.

Topul celor mai profitabile companii de leasing financiar în 2018: UniCredit, BCR şi Impuls Leasing ocupă primele trei locuri

UniCredit, BCR şi Impuls Leasing au fost anul trecut cele mai profitabile companii de leasing financiar din piaţa locală, arată datele ZF agregate de pe site-ul Miniserului de Finanţe.

De departe, cea mai profitabilă companie de leasing financiar a fost în 2018 UniCredit Leasing, divizia de profil a băncii cu acelaşi nume şi cea mai mare companie din piaţă. Profitul UniCredit rămâne semnificativ mai mare decât câştigurile raportate de principalii concurenţi, deşi anul trecut s-a redus cu circa o treime, până la 70 milioane de lei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
unicredit,
financiar,
bcr,
companii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.