TOPUL celor mai bine plătite personalităţi de televiziune din lume - FOTO

Autor: Florin Badescu Postat la 04 decembrie 2015 284 afişări

Prezentatorul american Howard Stern ocupă primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite personalităţi de televiziune, informează contactmusic.com.

Howard Stern, un cunoscut prezentator radio şi TV, a primit onorarii de 95 de milioane de dolari în perioada 1 iunie 2014 - 1 iunie 2015, pentru activitatea sa la postul de radio Sirius XM, unde are o rubrică zilnică, şi în calitate de membru al juriului emisiunii de televiziune "America's Got Talent".

Prezentatoarea americană de talk-show Ellen DeGeneres ocupă locul al doilea, cu venituri de 75 de milioane de dolari.

Podiumul este completat de Phil McGraw, un cunoscut prezentator TV şi autor de cărţi de dezvoltare personală, care se află pe locul al treilea, cu venituri de 70 de milioane de dolari.

Maestrul bucătar Gordon Ramsey şi Ryan Seacrest, prezentatorul emisiunii "American Idol", ocupă la egalitate locul al patrulea, cu venituri de 60 milioane de dolari.

Ultimul loc din acest top, al şaselea, i-a revenit starletei de reality-show Kim Kardashian, cu venituri de 52,5 milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HOWARD STERN,
FORBES,
/actualitate/topul-celor-mai-bine-platite-personalitati-de-televiziune-din-lume-foto-14908957
14908957
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.