Top 10 cele mai bune SUV-uri premium SH pe care le poţi cumpăra până în 15.000 de euro

Autor: ProMotor Postat la 18 aprilie 2017 2734 afişări

Top 10 cele mai bune SUV-uri premium SH pe care le poţi cumpăra până în 15.000 de euro

Să recunoaştem: SUV-urile premium sunt printre cele mai râvnite maşini de către mulţi dintre clienţi. Însă foarte puţini îşi permit să dea peste 50-60.000 de euro pe asemenea maşini. Aşa încât preţuri mai accesibile găsim doar în domeniul maşinilor second hand. Iată în continuare care sunt cele mai bune 10 SUV-uri premium second hand care pot fi cumpărate cu mai puţin de 15.000 de euro, scrie ProMotor

1. Porsche Cayenne

Sportivul Porsche Cayenne a fost lansat pe piaţă în 2002, devenind rapid o adevărată vedetă printre cei cu bani, care doreau o combinaţie cât mai reuşită de lux, spirit practic, sportivitate şi capacităţi de trecere. Vânzările Porsche au explodat, iar Cayenne a ajuns să contorizeze jumătate din vânzările totale ale firmei.

Versiunea de bază, cu motor pe benzină de 250 CP, ajunge chiar şi la 10.000 de euro, iar modelul Cayenne S, cu V8-ul de 340 CP, poate fi găsită, cu puţin noroc, la circa 15.000 de euro. Cele mai întâlnite versiuni rămân cele diesel. Varianta facelift, lansată în 2008, e de aşteptat să coboare sub 15.000 de euro, odată ce faceliftul noii generaţii îşi va începe serios cariera comercială.

Fiabilitatea lui Cayenne e considerată foarte bună, dar asta înseamnă şi costuri de întreţinere foarte mari (de exemplu, discurile de frână costă circa 700 de euro). E greu de găsit sub 15.000 de euro un Cayenne cu mai puţin de 100.000 km reali, dar, în general, chiar şi maşinile cu circa 200.000 km la bord sunt în stare bună.

Atenţie la modelele care au fost folosite şi în afara asfaltului, poate fi deosebit de costisitoare remedierea problemelor suspensiei şi direcţiei, iar jantele sunt foarte scumpe. De asemenea, trebuie verificat dacă funcţionează cum trebuie climatizarea automată, remedierea acesteia fiind scumpă.

Vedeţi articolul integral pe ProMotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suv,
piata,
romania,
top

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.