Tir cu o rachetă antitanc asupra casei primarului oraşului Liov, în estul Ucrainei

Postat la 26 iulie 2014 38 afişări

O rachetă antitanc a fost trasă asupra casei primarului din Liov, un bastion naţionalist în estul Ucrainei, au anunţat sâmbătă autorităţile, deschizând o anchetă pentru comiterea unui "atentat terorist".

Tir cu o rachetă antitanc asupra casei primarului oraşului Liov, în estul Ucrainei

 Racheta, care a fost trasă vineri, către ora locală 23.30 (23.30, ora României), a atins casa, goală la momentul atacului, avariind acoperişul, o grindă şi spărgând mai multe ferestre, a anunţat Primăria într-un comunicat.

Primarul Andrii Sadovîi, una dintre figurile-cheie ale mişcării proeuropene de contestare a regimului fostului preşeeinte prorus Viktor Ianukovici, destituit din funcţie în februarie, se afla în vacanţă împreună cu familia.

"O anchetă a fost deschisă, pentru (comiterea unui) atentat terorist", a declarat şeful poliţiei locale Serghii Ziubanenko.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tir-cu-o-racheta-antitanc-asupra-casei-primarului-orasului-liov-in-estul-ucrainei-12983754
12983754
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.