The new iPad, noul Apple iPad în premieră la go4it.ro!

Postat la 21 martie 2012 19 afişări

The new iPad a sosit în teste la go4it.ro , cu trei zile înainte de lansarea oficială în România! La prima vedere, noua tabletă Apple este greu de diferenţiat faţă de iPad 2, elementele de design notabile fiind minore: 0,6 mm în plus la grosime şi aproximativ 50 de grame în plus.

Ecranul Retina Display cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli este principalul punct de atracţie, iar diferenţa este izbitoare pentru cei obişnuiţi cu 1024 x 768 pixeli cât afişeau modelele din precedenta generaţie. Al doilea element de interes ţine de hardware, unde avem de a face cu noul chipset Apple A5x ce oferă performanţe net superioare în aplicaţii.

Mai multe pe go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it,
the new ipad,
premiera,
lansare
/actualitate/the-new-ipad-noul-apple-ipad-in-premiera-la-go4it-ro-9421292
9421292
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.