Teodorescu şi Marko rămân fără imunitate. Plenul va lua act de corectarea erorii materiale

Autor: Liviu Dadacus Postat la 09 decembrie 2014 31 afişări

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, marţi, ca plenul să ia act de corectarea erorii materiale din procesele verbale de ridicare a imunităţii în cazul deputaţilor Cătălin Teodorescu şi Attila Marko, fără a relua votul, cei doi deputaţi urmând să rămână fără imunitate.

”Biroul Permanent a decis corectarea erorii materiale în cazul Cătălin Terodorescu şi Atilla Marko. Cum începe plenul, preşedintele de şedinţă va convoca comisia de validare şi numărare a voturilor, care se va întruni şi va corecta eroarea materială din procesele verbale cu ridicarea imunităţii atât în cazul Teodorescu, cât şi Atilla Marko”, a precizat secretarul Camerei, Marcel Ciolacu.

El a arătat că, ulterior, plenul va lua act de această corectare şi se va face un nou proces verbal, care se va citi în faţa plenului.

”Se va corecta această eroare-faptul că a fost trecut prezent Atilla Marko. Eu semnez că a fost absent în faţa comisiei, care va face un nou proces verbal. Noi refacem prezenţa, constatăm că nu au fost 292, ci 291, se reface procesul verbal - 146 ”pentru”, 9 abţineri, 101 ”împotrivă”, a spus Ciolacu.

El a arătat că se va face un nou proces verbal atât în cazul Teodorescu, cât şi Atilla Marko, întrucât se reduce prezenţa de la 305 la 304 în cazul Teodorescu şi de la 292 la 291 în cazul Marko.

Ciolacu a spus că, în urma reparării erorii materiale, deputatul Cătălin Teodorescu va rămâne fără imunitate.

Cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Cătălin Teodorescu nu a întrunit, miercurea trecută, numărul de voturi pentru aprobare, rezultatul votului indicând 146 de opţiuni favorabile.

Potrivit procesului verbal prezentat în plen de secretarul Camerei Marcel Ciolacu, numărul deputaţilor prezenţi a fost de 292, 146 din voturile valabil exprimate fiind "pentru" şi 101 "împotrivă".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CAMERĂ,
TEODORESCU,
IMUNITATE
/actualitate/teodorescu-si-marko-raman-fara-imunitate-plenul-va-lua-act-de-corectarea-erorii-materiale-13710178
13710178
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.