Târg imobiliar la Bucureşti: garsonieră cu 18.000 de euro şi o vilă cu 23 de camere la munte cu 1,38 milioane de euro

Autor: Corina VÂRLAN Postat la 10 mai 2013 83 afişări

Românii care se află în prezent în căutarea unei locuinţe, dar şi cei interesaţi de spaţii comerciale şi industriale sau de terenuri în Bucureşti, în judeţul Ilfov sau pe Valea Prahovei, pot vizita în perioada 10- 12 mai Târgul Naţional Imobiliar.

Românii care se află în prezent în căutarea unei locuinţe, dar şi cei interesaţi de spaţii comerciale şi industriale sau de terenuri în Bucureşti, în judeţul Ilfov sau pe Valea Prahovei, pot vizita în perioada 10- 12 mai Târgul Naţional Imobiliar. Evenimentul va fi organizat la Palatul Parlamentului, aici urmând să participe 87 de expozanţi, printre care se vor număra dezvoltatori, agenţii imobiliare şi instituţii financiare.

Printre locuinţele care vor fi prezentate la târgul imobiliar se vor număra o garsonieră de 24 de metri pătraţi din zona Olteniţei, scoasă la vânzare pentru suma de 18.000 de euro, şi două apartamente aflate în Berceni, unul de două camere pe care persoanele interesate îl pot cumpăra cu 29.000 de euro, iar cel de-al doilea cu trei camere, al cărui preţ va fi de 50.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă remis gândul de către organizatori.

Şi vizitatorii care vor să îşi cumpere o vilă la munte, la Sinaia sau la Buşteni, vor găsi în cadrul târgului oferte atractive. O vilă cu 10 camere din Sinaia va putea fi cumpărată, spre exemplu, pentru suma de 98.000 de euro, iar una cu 23 de camere cu 1,38 milioane de euro.

Cel mai mare preţ îl va avea la evenimentul organizat la Palatul Parlamentului un spaţiu industrial aflat pe Valea Prahovei, acesta fiind scos la vânzare pentru suma de 6 milioane de euro.

Toate stirile sunt pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/targ-imobiliar-la-bucuresti-garsoniera-cu-18-000-de-euro-si-o-vila-cu-23-de-camere-la-munte-cu-1-38-milioane-de-euro-10869722
10869722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.