Ţara unde preşedintele vrea să interzică fumatul. "Este problema lor dacă se opun"

Postat la 12 octombrie 2016 504 afişări

Ţara unde preşedintele vrea să interzică fumatul. "Este problema lor dacă se opun"

Preşedintele filipinez Rodrigo Duterte, care a pedepsit cu moartea traficanţii de droguri din ţara sa, vrea să interzică acum şi fumatul, conform publicaţiei dailymail.

Duterte, cunoscut şi sub numele de „The Punisher” (cel care aplică pedepse) din cauza politicilor sale extreme, interzisese deja fumatul în oraşul în care a fost primar, însă acum vrea să extindă această măsură şi la nivel naţional. Restricţiile naţionale vor fi stabilite exact ca în Davao, oraşul care suportă deja această măsură: „Nu se va mai fuma deloc în spaţiile publice, nici înăuntru, nici afară. Va fi interzis fumatul în parcuri, în staţii de autobuz şi chiar în vehicul, toate fiind considerate spaţii publice”, a declarat secretarul de sănătate Paulyn Ubial.

De asemenea, Ubial s-a declarat indiferentă atunci când a fost întrebată dacă Duterte s-a preocupat cumva de reacţia posibil agresivă a marilor companii din industrie. „Este problema lor dacă se opun, se vor lupta împotriva preşedintelui”, a spus ea.

Circa 3.600 de persoane au fost ucise din iunie, când Duterte a preluat puterea, conform ultimelor rapoarte. Preşedintele a purtat un război nemilos asupra utilizatorilor şi traficanţilor de droguri din ţară, mulţi fiind lăsaţi să mo

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.