Ţara din Europa care îşi îndeamnă cetăţenii să îşi pregătească buncărele pentru un posibil dezastru nuclear în Ucraina

Postat la 01 aprilie 2022 482 afişări

Ţara din Europa care îşi îndeamnă cetăţenii să îşi pregătească buncărele pentru un posibil dezastru nuclear în Ucraina

Norvegia se pregăteşte pentru un nou dezastru la Cernobîl. Cetăţenii sunt îndemnaţi să îşi pregătească buncărele şi să îşi facă stocuri de medicamente pentru expunerea la radiaţii, potrivit The Times.

După invadarea Ucrainei, trupele ruse au ocupat cea mai mare centrală nucleară din Europa, de la Zaporojie, precum şi cea centrala dezafectată de la Cernobîl, scena celui mai grav accident nuclear din istorie în anul 1986.

Ministrul norvegian al Apărării, Odd Roger Enoksen, şi-a exprimat îngrijorarea că în cazul în cazul unui dezastru nuclear, ţara sa ar putea fi afectată de radiaţiile rezultate, dacă vântul va bate în acea direcţie, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezastru,
nuclear,
europa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.