Tara care interzice fumatul si vanzarea de tigari pe intreg teritoriul. Ce risca cei care incalca legea

Postat la 03 aprilie 2016 733 afişări

Tara care interzice fumatul si vanzarea de tigari pe intreg teritoriul. Ce risca cei care incalca legea

Turkmenistan se pregateste sa devina una dintre tarile in care fumatul si vanzarea de tigari vor fi complet interzise, pe intreg teritoriul tarii.

Presedintele Turkmenistanului a interzis vanzarea tigarilor, iar magazinele care incalca aceasta lege si vand in mod ilegal tigari vor primi amenzi si de pana la 1200 de lire sterline.

Cateva publicatii independente din tara sustin deja ca piata neagra s-a extins pe strazile din capitala Ashgabat. Un pachet de tigari de contrabanda costa peste 8 lire.

Insa, cea mai mare parte din media din Turkmenistan este controlata de guvern, Turkmenistatul fiind pe locul 3 in topul tarilor care incalca cel mai grav dreptul la libera exprimare, dupa Coreea de Nord si Eritrea, conform unui raport al Reporterilor Fara Frontiere, noteaza cei de la Independent.

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tigari,
vanzare,
interzicere,
fumat,
incalcare,
teritoriu,
lege,
risc
/actualitate/tara-care-interzice-fumatul-si-vanzarea-de-tigari-pe-intreg-teritoriul-ce-risca-cei-care-incalca-legea-15194942
15194942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.