Reuşita unui free-lancer clujean. Cum a creat o tânără DESIGNER o colecţie unicat, inspirată din viaţa străzii – FOTO

Postat la 03 aprilie 2016 457 afişări

Reuşita unui free-lancer clujean. Cum a creat o tânără DESIGNER o colecţie unicat, inspirată din viaţa străzii – FOTO

Roxana Pârje este o tânără clujeancă ce a reuşit, prin ambiţie şi perseverenţă, să îşi cultive pasiunea pentru modă, transformând-o cu succes într-o afacere. Nu are studii în domeniu, însă plăcerea de a crea a determinat-o să îşi depăşească limitele. Tânăra este creatoarea unei colecţii vestimentare cu haine unicat, o colecţie tânără, vibrantă, îndrăzneaţă, cu o mică tentă extravagantă, dar echilibrată şi unică, inspirată din viaţa străzii. Am putea-o numi, o pată de culoare bine poziţionată, demnă de a schimba ceva acolo unde urbanul poate părea monoton. Roxana Pârje sau “Roxy Color”, cum mai este cunoscută în domeniu, este exemplul perfect de free-lancer de succes, fie că e vorba de ilustraţii, design, dau modă.

Roxana Pârje sau “Roxy Color”, cum mai este cunoscută, este o tânără de 28 de ani din Cluj-Napoca, freelance ilustrator, designer şi fashion designer. Are o pasiune pentru tot ceea ce înseamnă artă şi a încercat să se dezvolte pe multe dintre domeniile conexe.

    “Am desenat dintotdeauna, am cochetat şi cu fotografia şi cu filmatul. Le fac din plăcere, ca un hobby, chiar şi atunci când aveam alte joburi care nu aveau nicio legătură cu domeniul artistic”, a declarat Roxana Pârje pentru Vocea Transilvaniei.

Cititi mai multe pe www.Voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tanara,
creare,
designer,
reusita,
colectie,
strada,
viata,
cluj
/actualitate/reusita-unui-free-lancer-clujean-cum-a-creat-o-tanara-designer-o-colectie-unicat-inspirata-din-viata-strazii-foto-15194526
15194526
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.