Sute de turişti petrec Ziua Naţională pe pârtie la Azuga sau în parcul de distracţie din Buşteni

Autor: Daciana Ilie Postat la 01 decembrie 2014 46 afişări

Sute de turişti petrec Ziua Naţională pe pârtie la Azuga sau în parcul de distracţie din Buşteni, bucurându-se de primul weekend din acest sezon în care este zăpadă.

Câteva mii de turişti au ales să petreacă minivacanţa de 1 Decembrie în staţiunile de pe Valea Prahovei, iar, luni, câteva sute dintre aceştia se află fie pe pârtii, fie în parcul de distracţie din Buşteni.

La Azuga, pârtia Cazacu, pentru copii şi începători, a fost deschisă, fiind acoperită cu un strat de zăpadă artificială de aproximativ 20 de centimetri. Pe această pârtie, aproximativ 150 de persoane schiază sau se dau cu sania.

În staţiunea Buşteni, pe pârtia Kalinderu au fost puse în funcţiune tunurile de zăpadă, însă deocamdată nu se poate schia. Aproximativ o sută de persoane, majoritatea copii, se află în parcul de distracţie de la baza pârtiei.

Cei care nu se dau cu sania se bucură de vin fiert sau preparate la grătar, pregătite de comercianţii din zonă.

La Sinaia, turiştii pot asista, luni după-amiază, la o paradă militară, iar spre seară pot merge la teatru, la Casinoul din centrul staţiunii, unde intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TURIŞTI,
1 DECEMBRIE,
ZĂPADĂ
/actualitate/sute-de-turisti-petrec-ziua-nationala-pe-partie-la-azuga-sau-in-parcul-de-distractie-din-busteni-13684881
13684881
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.