Surpriză: un celebru cântăreţ din România a decis să participe la X Factor UK. „Audiţiile le-am dat pe Wembley Arena şi am trecut cu succes de trei etape"

Postat la 16 iunie 2015 15278 afişări

Surpriză: un celebru cântăreţ din România a decis să participe la X Factor UK. „Audiţiile le-am dat pe Wembley Arena şi am trecut cu succes de trei etape"

Un celebru cântăreţ din România s-a înscris la show-ul X Factor UK. Vedeta a trecut cu brio de etapa preselecţiilor, iar acum aşteaptă confirmarea oficială a echipei de producţie britanice în ceea ce priveşte calificarea în etapa următoare.

Acum, acesta aşteaptă confirmarea oficială a calificării în etapa următoare a X Factor UK.

„Sunt încă în concurs, urmează să primesc confirmarea pentru etapa următoare. Experienţa a fost unică pentru mine. Am intrat în contact cu producători muzicali de excepţie”, a mai spus cântăreţul în cele din urmă. „Am realizat ce diferenţe sunt între X-Factor UK şi X-Factor România!”

IATĂ-L PE CONCURENT

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cantaret,
celebru,
decizie,
etapa,
participare,
romania
/actualitate/surpriza-un-celebru-cantaret-din-romania-a-decis-sa-participe-la-x-factor-uk-auditiile-le-am-dat-pe-wembley-arena-si-am-trecut-cu-succes-de-trei-etape-14457231
14457231
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.