Surpriză în lumea vedetelor: Rihanna este cea mai bogată femeie din industria muzicală, cu o avere mai mare decât Madonna, Celine Dion şi Beyonce

Autor: Alex Ciutacu Postat la 08 iunie 2019 424 afişări

Surpriză în lumea vedetelor: Rihanna este cea mai bogată femeie din industria muzicală, cu o avere mai mare decât Madonna, Celine Dion şi Beyonce

Rihanna a devenit cea mai bogată femeie din industria muzicală la nivel global, cu o avere considerabil mai mare decât a unor legende din lumea pop precum Madonna, Celine Dion sau Beyonce, potrivit CNN.

Artista în vârstă de 31 de ani, pe numele ei real Robyn Rihanna Fenty, are o avere de 600 milioane dolari, potrivit Forbes – depăşind-o pe Madonna cu 30 milioane dolari, pe Dion cu 150 milioane dolari şi pe Beyonce cu 200 milioane dolari.

În timp ce Rihanna este cunoscută în special pentru hituri precum „Umbrella” şi „Diamonds”, muzica nu este singura ei sursă de venit.

De fapt, potrivit Forbes, majoritatea veniturilor ei vin din parteneriatul cu conglomeratul francez de lux LVMH – grupul din spatele unor branduri precum Christian Dior, Givenchy şi Louis Vuitton.

Luna trecută, vedeta şi-a lansat propriul brand de modă – Fenty – într-un magazin din Paris, devenind prima femeie afroamericană care a creat un brand original în cadrul LVMH.

Fenty este doar cel mai recent business al Rihannei, încât ea mai are şi un business de lenjerie numit Savage X Fenty, pe care l-a lansat anul trecut, şi încă unul de cosmetice, Fenty Beauty, lansat în 2017.

Firma de cosmetice a generat venituri estimate la circa 570 milioane dolari în primele 15 luni de activitate, potrivit Forbes.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.