Surpriză în Consiliul General al Capitalei: partidul Gabrielei Firea pierde majoritatea

Postat la 01 august 2016 373 afişări

Consilierul PMP Robert Turcescu a anunţat luni că reprezentanţii partidului nu vor face o propunere pentru postul de viceprimar al Capitalei şi vor rămâne în opoziţie, astfel că PSD şi ALDE au pierdut în acest moment majoritatea în Consiliul General.

Surpriză în Consiliul General al Capitalei: partidul Gabrielei Firea pierde majoritatea

 ''Spun categoric şi răspicat, consilierii generali ai PMP sunt şi vor rămâne în opoziţie. Prim urmare, îi mulţumim doamnei Gabriela Vrânceanu Firea, pentru ideea vehiculată în spaţiul public cum că ar putea lua în calcul şi un viceprimar de la Partidul Mişcarea Populară, în şedinţa în care se va numi un nou viceprimar în locul domnului Tudor Ionescu, dar anunţăm răspicat că nu vom face nicio propunere pe postul de viceprimar. Pe parcursul acestui mandat, consilierii generali ai PMP vor rămâne în opoziţie'', a declarat Turcescu.

El a subliniat că PMP va vota în funcţie de proiectele propuse.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.