Supraevaluarea garanţiilor imobiliare, o bombă amorsată în Dosarul Bancherilor II

Postat la 17 decembrie 2012 11 afişări

Directori din BRD le-au dat credite de zeci de milioane de euro unor firme cu afaceri de maximum 4 milioane de euro şi care din 2009 încoace nici nu mai au bilanţuri depuse la Ministerul Finanţelor.

Bancherii implicaţi în cel mai mare scandal al cre­ditării din ultimii ani, o anchetă a procurorilor care are în vedere credite acordate fraudulos de 85 de milioane de euro, au încasat şi "bonificaţii pentru că au creat impresia unei activităţi legale prodigioase prin menţinerea creditării la un nivel ridicat", după cum arată re­fe­ratul întocmit de procurori în al doilea caz de fraudă bancară trimis în faţa instanţei în decurs de o lună.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/supraevaluarea-garantiilor-imobiliare-o-bomba-amorsata-in-dosarul-bancherilor-ii-10396525
10396525
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.