Şucu: Provincia recuperează mai repede ca Bucureştiul

Postat la 15 octombrie 2012 23 afişări

Omul de afaceri Dan Şucu, care deţine afacerea Mobexpert, un business de peste 110 mil. euro anul trecut, spune că magazinele din afara Bucureştiului care au scăzut cel mai mult în 2009 (primul an de criză în economia românească) recuperează pentru prima dată teren în 2012.

"Am regăsit creşteri substanţiale de 20-25% în magazine din Bra­şov, Sibiu, Suceava", a spus Dan Şucu, într-un interviu acordat ZF. Grupul Mobexpert a înregistrat în primele nouă luni ale anului o creş­te­­re a vânzărilor de 6%, pe baza aces­tor magazine şi a vânzărilor de mobilă de exterior (pariul omului de afaceri pentru revitalizarea vânzărilor).

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sucu,
financiar,
provincie,
bucuresti,
mobexpert
/actualitate/sucu-provincia-recupereaza-mai-repede-ca-bucurestiul-10220054
10220054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.