SUA au ajuns la jumătate de milion de cazuri de coronavirus

Autor: Laura Buciu Postat la 11 aprilie 2020 108 afişări

SUA au ajuns la jumătate de milion de cazuri de coronavirus

Numărul total de cazuri noi de coronavirus confirmate în Statele Unite a depăşit jumătate de milion de vineri, iar numărul deceselor a trecut de 2.000, potrivit CNN.

Numărul de peste un milion de cazuri de coronavirus din SUA reprezintă aproape o treime din toate cazurile la nivel mondial, potrivit https://globalnews.ca/.

CNN arată sunt 2.108 decese raportate într-o singură zi, vineri, astfel că SUA au fost, de asemenea, aproape să depăşească Italia ca ţara cu cele mai multe morţi din COVID-19 vineri. Italia a înregistrat 18.849 de morţi, în timp ce S.U.A. a raportat 18.758, potrivit lui Johns Hopkins.

În total, numărul de 501.419 cazuri de coronavirus este mai mare decât totalul celor trei ţări unde pandemia a făcut ravagii: Spania, Italia şi Franţa. De exemplu, totalul Statelor Unite este de peste trei ori mai mare decât numărul raportat de Spania, la 158.273 de cazuri.

Aproape 1,7 milioane de oameni din lume au fost infectaţi cu noul coronavirus, iar peste 102.000 au murit, la nivel global.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
coronavirus,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.