Încă opt români au murit din cauza coronavirusului. Bilanţul actualizat: 265 de de decese

Postat la 10 aprilie 2020 168 afişări

Încă opt români au murit din cauza coronavirusului. Bilanţul actualizat: 265 de de decese

Un număr de 265 de persoane au murit din cauza coronavirusului în România, potrivit noii raportări a Grupului de Comunicare Strategică. Au fost confirmate până la această oră, opt noi decese.

Un bărbat de 75 de ani, din judeţul Bacău, a cărui boală a debutat în 31 martie, a fost internat la Spitalul Municipal Oneşti, unde a primit oxigen pe mască. Coronavirusul a fost confirmat pe 1 aprilie în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Iaşi şi a murit în 9 aprilie. Boli preexistente: pneumopatie acută, insuficienţă respiratorie acută, BPOC, HTA, ICC, insuficienţă renală acută.

Tot la Bacău a murit un bărbat de 53 de ani, care era internat în Spitalul Municipal Oneşti, Secţia Boli infecţioase, de pe data de 7 aprilie, cu diagnostic de pneumonie. În 8 aprilie i s-au recoltat probe pentru COVID-19, s-a confirmat în 9 aprilie în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Iaşi şi a murit în aceeaşi zi. Boli preexistente: pneumonie bilaterală, insuficienţă respiratorie acută severă, HTA, obezitate.

Încă un bărbat de 53 de ani din judeţul Bacău, internat pe 23 martie la INBI Balş, confirmat pe 23 aprilie cu noul coronavirus, a murit în data de 10 aprilie. Condiţii medicale pre-existente: diabet zaharat. Contact cu caz care a revenit din Dubai.

O femeie, de 47 de ani, din judeţul Bihor, internata pe 9 aprilie în SCM Oradea-Secţia Boli Infecţioase, în stare gravă, a murit în 9 aprilie..

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decese,
cauza,
bilant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.