Studiu: Un român cheltuie în medie 10 lei pentru micul dejun. Tinerii nu mănâncă dimineaţa

Postat la 16 decembrie 2016 192 afişări

Peste 50% din românii intervievaţi cheltuiesc în medie 10 lei pentru alimentele şi băuturile componente ale micului dejun, potrivit datelor studiului Breville România publicate joi.

Studiu: Un român cheltuie în medie 10 lei pentru micul dejun. Tinerii nu mănâncă dimineaţa

Potrivit studiului, 52% din români alocă în medie 10 lei pe zi pentru micul dejun, 56% fiind adulţi de peste 40 de ani, care consumă micul dejun regulat. Mai mult, tinerii de până în 40 de ani nu sunt obişnuiţi să mănânce micul dejun.

De asemenea, doi din zece români mănâncă micul-dejun „pe drum sau la birou” şi aproape nouă din zece români mănâncă prima masă până în ora 11.

Jumătate din români sar peste micul dejun în weekend, în timp ce 7 din 10 participanţi la studiu au declarat că nu sar peste micul dejun, 84% fiind femei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mic dejun,
studiu,
cheltuieli,
refuz,
tineri,
roman,
romani,
alimente

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.